Начало ММА Холи Холм с поредна доминация в клетката
0

Холи Холм с поредна доминация в клетката

Холи Холм с поредна доминация в клетката
0

Бившата световна шампионка по бокс Холи Холм записа категорична победа в главната битка на UFC Fight Island 4. Тя надигра Ирен Алдана на събитието, което се проведе по-рано днес на остров Яс, Абу Даби със съдийско решение при резултат 50-44, 50-45 и 50-45 за нея.

Холм доминираше през всички пет рунда във всички аспекти на играта.

„Винаги казвам, че ми харесва да се уча от победите ми. Все още съм зелена и се уча как да смесвам всички неща“, заяви бишвата носителка на пояса в категория петел непосредствено след срещата.

Алдана искаше да бъде по-агресивният боец в клетака, но Холм не и позволи да пласира много удари с добра защита и движение от краката. Холи успя да отбележи и няколко събаряния в третия рунд. Американката и опита няколко събмишъна в доминантни позиции на земята. Алдана разбра, че трябва да не се задържа в партер дълго време и следващите два рунда протекоха в стойка, но отново в пълна доминация за Холм. Бившата световна шампинка по бокс за професионалисти отбеляза над 100 значителни удара в битката.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.