Начало ММА Дейна Уайт: Жанг удря по-добре от 99% от мъжете
0

Дейна Уайт: Жанг удря по-добре от 99% от мъжете

Дейна Уайт: Жанг удря по-добре от 99% от мъжете
0

Президентът на UFC, Дейна Уайт, е развълнуван за сблъсъка между Уейли Жанг и Йоана Йедрежчик.

Босът на най-елитната ММА организация в света заяви пред медиите в Лас Вегас, че според него Жанг тренира по-сериозно за битката, отколкото претендентката за титлата в категория „сламка“. Бизнесменът заяви категорично, че Жанг има по-добър страйкинг от почти всички мъже в UFC.

„Виждали ли сте как тренира Жанг? Казвам ви, че тя удря по-добре от 99 процента от мъжете, които познавам. Ако гледате Йоана, тя е на плажа и си живее живота. Жанг постоянно публикува видео клипове в Instagram, в които се вижда как тренира усилено без спирка и мисли само за ММА. Това е впечатляващо, харесвам този сблъсък“, заяви Уайт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

继续。Keep sharpening the knife.#mma#wmma#ufcfights #ufcfighter #ufcfightpass #ufc248 @cobrafitnessuae @pedrojordaobjj @suckerpunchent @john_yodpetch @cai8005457

Публикация, споделена от Weili Zhang 张伟丽 (@zhangweilimma) на

В Instagram профила на полякинята наистина преобладават видео клипове и снимки от плажове и басейни, но това означава ли, че победата за Жанг е сигурна? Ще разберем в неделя сутрин. Бойната галавечер UFC 248 ще бъде отразявана в Boec.BG.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".