Начало ММА Страхотен мач: Адесаня и Ромеро оглавяват UFC 248

Страхотен мач: Адесаня и Ромеро оглавяват UFC 248

Страхотен мач: Адесаня и Ромеро оглавяват UFC 248
0

Израел Адесаня ще защитава титлата в средна категория срещу Йоел Ромеро на UFC 248. Феновете на смесените бойни изкуства трябва да отбележат датата 8 март в календарите си, защото битката е повече от обещаваща.

Все още няма иформация от организацията, но самият Адесаня обяви мача:

„Да, аз ще се бия на UFC 248. Има още какво да се довърши по документацията, но мачът е факт“, сподели бившият кокбоксьор пред Ариел Хелвани.

„Готвя се много усилено. Той е ветеран в ММА, ветеран в борбата и едно много тегаво к***ле. Никой не иска да се бие с него, но аз се навих да защитавам пояса“, допълни Адесаня.

Двамата с Пауло Коста имат стара закачка и се очакваше Израел Адесаня да се бие именно срещу  него. Веднага след знаменития си успех над доминатора Робърт Уитакър на UFC 243 – кикбокс звездата се качи на клетката и посочи средни пръсти на Коста. Все пак Ромеро ще получи възможността да спечели титлата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.