Начало Видео Какво е усещането да тренираш с Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО)

Какво е усещането да тренираш с Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО)

Какво е усещането да тренираш с Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО)
0

ММА боецът Джо Джианети сподели в YouTube какво е усещането да тренираш с шампиона на UFC в „лека“ категория Хабиб Нурмагомедов. Той разказва, че в спаринг с „Орела“ се чувствал, като че ли се бори за първи път, тъй като техниката на Нурмагомедов била на „космическо“ ниво.

Джианети пристигнал в „American Kickboxing Academy“ по време на подготовката на Хабиб за битката с Конър. Той е левичар и главният треньор на тима, Хавиер Мендес, избрал точно него за партньор на дагестанския терминатор. Джианети решил да бъде добър спаринг партньор и се опитал да имитира Макгрегър. Това не било добра идея за него, защото Хабиб се „гмуркал“ под всеки негов удар и го повалял на земята. При опит за защита от поваляне, Нурмагомедов отговарял с друг вид събаряне.

Американският състезател добавя, че когато Хабиб искал да го „закове“ на едно място, той правел това без никакви усилия. Двамата изиграли три рунда, като след тях Джо бил на ръба на силите си и едва не повърнал. Хабиб изглеждал напълно свеж, тъй като не използвал повече от 40% от капацитета си.

„Не хабеше никакви сили. Срита ми задника без дори да се опитва„, разказва 24-годишният Джианети.

Чуйте историята за спаринга с Хабиб от самия Джо:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".