Начало ММА Какво се случи с UFC звездата, която се изпусна на ринга по време на мач? (АУДИО)

Какво се случи с UFC звездата, която се изпусна на ринга по време на мач? (АУДИО)

Какво се случи с UFC звездата, която се изпусна на ринга по време на мач? (АУДИО)
0

Всеки от нас има своите истории с физиологични нужди, но не всички са документирани пред една от най-големите аудитории в света. Джъстин Киш имаше нещастието през юни 2017 г. да се изпусне в гащите по време на мач от UFC и това беляза цялата ѝ кариера до момента. Какво обаче се случи в последствие с нея? Нека проверим заедно.

Поразровихме се и установихме, че тя продължава да се бие и дори е част от Bellator, макар последната ѝ изява да датира от август 2022 г.

Рускинята, чието истинско име е Светлана Насибулина стартира много обещаващо кариерата си с цели 6 поредни победи. Мнозина ѝ предричат светло бъдеще в категория „петел“ и договорът с UFC свидетелства именно за това. Онзи инцидент срещу Фелис Хериг обаче става повратна точка в грешената посока. Тогава е инкасирана и първата ѝ загуба, последвана от още 5 такива и само две победи.

Интересното обаче е, че „Машината“ дава вид на жена, която няма да позволи нещо подобно да я съсипе. Тя говори открито за случилото се и дори приема предложение за спонсорство от компания за мокри кърпички.