Начало ММА Камару не е впечатлен от Масвидал
0

Камару не е впечатлен от Масвидал

Камару не е впечатлен от Масвидал
0

Безспорният шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман не е впечатлен от успеха на Хорхе Масвидал срещу Нейт Диаз за уникалния пояс – „The Baddest Motherfucker“. Според него Масвидал е имал късмет и винаги се бие по един и същ начин.

„Не мога да кажа, че бях впечатлен. Масвидал остана същият – винаги ще се бие в този стил. Имаше късмета да стане стане толкова успешен и популярен. Дарън Тил го свали в първи рунд, а ако ударът му във втори рунд не бе уцелил точното място какво щеше да стане? Ако коляното не беше преминало защитата на Аскрен, как би протекъл мача? Не казвам, че това е късмет, защото той отработва много тези удари. Но има много въпроси към него“, каза Усман.

„Постиженията на Масвидал няма как да се отрекат. Свърши феноменална работа, използва възможностите си и сега получава голямо внимание. Но в крайна сметка важното е да виждаш как се развиваш, как реагираш на цялото това внимание… Много очи го следват. Ще ми бъде интересно да го срещна в клетката“, допълни шампионът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.