Начало ММА Камару Усман: Хамзат Чимаев е готин и го уважавам
0

Камару Усман: Хамзат Чимаев е готин и го уважавам

Камару Усман: Хамзат Чимаев е готин и го уважавам
0

Действащият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман уважава уменията на Хамзат Чимаев, който, ако бъде победи Леон Едуардс, би могъл да се изправи срещу шампиона.

„Хамзат е готин. По принцип той показва това, което аз правя. Мога да съборя всеки, да го държа на земята и да правя каквото пожелая с тях. Така, че той е готин, виждам го и го приемам много сериозно.

Не съм от онези момчета, които са толкова наивни, за да кажат:„ Той не заслужава вниманието ми, защото е зад мен “. Напротив, виждам всичко – той е готин и това е добре. Всеки прави своя път към върха и когато го изкачи, трябва да се справи с мен. С човека, който ги сваля обратно„, каза Усман.

„Виждам го и мисля, че е наистина страхотен. Изигра правилно картите си и направи това, което трябваше да направи, за да получи тази позиция. Страхотно е и аз се гордея с него заради това. Аз съм като горд татко, който гледа децата си и ги хвали за успехите им„, добави шампионът.

На 13 февруари на UFC 258 в Лас Вегас Усман ще защитава титлата срещу бившия си спаринг партньор Гилбърт Бърнс, а месец по-късно е битката между Хамзат Чимаев и Леон Едуардс, която ще бъде част от UFC Fight Night 187 .

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.