Начало ММА Карла Еспанца отрича слуховете за пенсиониране

Карла Еспанца отрича слуховете за пенсиониране

Карла Еспанца отрича слуховете за пенсиониране
0

Карла Еспанца не окачва ръкавиците.

Слуховете за оттеглянето на бившия шампион на UFC в категория „сламка“ започнаха да се въртят, след като базираният на алгоритъм X акаунт UFC Roster Watch сигнализира , че Еспанца (19-7 MMA, 10-5 UFC) е премахнат.

„The Cookie Monster“ се обърна към статуса на кариерата си в публикация в Instagram в събота, опровергавайки тези слухове, докато тя продължава да се възстановява от раждането на първото си дете.

Продължавам да получавам съобщения, така че исках да го изчистя“, пише Еспанца. „Може би бях отстранен поради бездействие. Бавно чакам времето си и изграждам тялото и тазовото си дъно обратно според препоръката на моя лекар. По време на следродилния период има релаксин и прогестерон в ставите и техните околни структури (особено след като кърмя изключително), което причинява отпускане на връзките и може значително да увеличи шанса от нараняване по време на тренировка. Просто се опитвам да имам интелигентен подход към моето завръщане и да направя всичко по силите си, за да избегна неуспех от контузия.“