Начало ММА Карлос Улберг си пожела Джамахал Хил след UFC Сейнт Луис

Карлос Улберг си пожела Джамахал Хил след UFC Сейнт Луис

Карлос Улберг си пожела Джамахал Хил след UFC Сейнт Луис
0

Карлос Улберг иска да заслужи своето претендентско място.

Улбърг спечели шестата си поредна победа в UFC на UFC в Сейнт Луис, когато нокаутира Алонзо Менифийлд само за 12 секунди. След това в предаването The MMA Hour Улбърг заяви, че той и екипът му са знаели, че е възможно да се стигне до бързо приключване.

Знаехме, че е възможно той да се втурне и той го направи„, каза Улбърг. „Той направи точно това. Очаквахме това. Очевидно бяхме подготвени за всичко, когато влязохме в боя. Той е голям побойник, има си име, нокаутирал е всички в дивизията. Всичко можеше да се случи в този двубой или в подготовката за него, така че бяхме подготвени за всичко.

Бързата победа на Улбърг не само му донесе допълнителен бонус от 50 000 долара за „Представяне на нощта“, но и го изкачи до място в топ 15 на UFC в полутежка категория, под номер 11. И сега, когато 33-годишният Улбърг е легитимен претендент, той има големи надежди за следващия си двубой.

Вярвам, че всичко може да се случи от сега до края на годината. Имаме Джамахал Хил и Халил Раунтри … във Вегас на UFC 303. Кой знае какво ще се случи там? Ако може би някой получи травма, някой да се изтегли от битка, кой знае? Но ще видим.“