Начало ММА Каубоя обяви кога ще се откаже от големия спорт

Каубоя обяви кога ще се откаже от големия спорт

Каубоя обяви кога ще се откаже от големия спорт
0

Доналд Серони трябваше да се оттегли в последния момент от UFC 274 заради здравословни проблеми. „Каубоя“ не скри разочарованието си от това и обяви на пресконференция бъдещите си планове.

„Сърцето ми е разбито“, започна ветеранът Серони.

„Не мога да повярвам, че трябваше да взема това решение. Ако ме познавате, ще знаете, че трябваше да го сторя. Благодаря на UFC и медицинския екип за помощта. За жалост не бях в състояние за битка.“

„Имам 48 мача. Това можеше да е 49-ият… Моето число е 50. Ще се откажа, когато запиша този брой битки. Имам още две в UFC, затова ти благодаря, Дейна Уайт. Сега се гответе здраво, защото ще се завърна в най-добрата си форма“, обяви ММА боецът.

Той се нарежда сред състезателите с най-много участия в най-комерсиалната верига за смесени бойни изкуства. Повече от него имат само Андрей Арловски и Джим Милър.

Дебютът му беше през февруари 2006 година. Приключил е 16 от срещите си и има 18 бонуса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.