Начало ММА Каубоят иска три битки за една седмица
0

Каубоят иска три битки за една седмица

Каубоят иска три битки за една седмица
0

Доналд Серони иска да бъде първият боец в новата история на UFC (след турнирните галавечери), който да изиграе три битки в рамките на седем дни. Той заяви пред журналиста на ESPN Брет Окамото, че след двубоя реванш с Антъни Петис на 9-ти май, иска да стъпи в октагона и на 13-ти и 16-ти май.

 

„Ще спечеля тази битка и ще питам Дейна Уайт, ако има някой на линия за сряда……..Искам да съм първия боец, който ще направи три битки за една седмица“, заяви Каубоя.

Теоретично това желание на Каубоя може да се сбъдне, тъй като и трите събития на UFC в тази седмица ще се проведат в една и съща зала в Джаксънвил, Флорида. Пречка за осъществяването на този план може да бъде Антъни Петис. Ако той рани сериозно Серони в битката им, то медицинските лица на спортната комисия на щата Флорида няма да позволят на Каубоя да „танцува“ в клетката скоро.

През 2015-та Доналд изигра среща с Майлс Джури на 3-ти януари и само след 15 дни влезе в битка с Бенсън Хендерсън. Боецът с най-бързо завръщане в клетката в UFC е Час Кели, който в рамките на 13 дни изигра срещи с Том Нинимаки и Шон Сориано през лятото на 2104-та. Крис Либен и Дъстин Паг са бойците, които си делят второто място в тази класация. И двамата са изиграли по две битки за 14 дни.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".