Начало ММА Кавана: Конър знае повече за ММА от всички негови треньори
0

Кавана: Конър знае повече за ММА от всички негови треньори

Кавана: Конър знае повече за ММА от всички негови треньори
0

Главният треньор на Конър Макгрегър, Джон Кавана, разказа как протича подготвителния лагер на бившия шампион на UFC в две дивизии пред „The Mac Life“.

„Опитваме се да не пречим на Конър по време на подготвителния лагер, тъй като той има много висока интелигентност в клетката и разбира играта на много високо ниво. Осигуряваме му атмосфера с различни погледи и го подкрепяе. Има дни, в които трябва да тренира по-силно, в други с по-нисък интензитет. Той решава. Конър знае повече за ММА от всички негови треньори, взети заедно „, заяви треньорът.

Ирландският експерт в смесените бойни изкуства добави, че когато Макгрегър тренира на пълен стомах се чувства много по-добре и лагерът минава много по-гладко. „The Notorious“ ще се изправи срещу Доналд Серони на 18-ти януари в битка до 77 кг.

Според Кавана допълнителното тегло на Макгрегър ще изиграе роля в тази битка. Той се е състезавал само веднъж в тази теглова дивизия. Това се случи при първата му битка с Нейт Диаз, когато загуби чрез събмишън в третия рунд.

„Виждам победата в шампионските рундове. Винаги мисля, че трябва да сме готови за късните рундове. Може и да спечелим за секунди, но с това допълнително тегло, мисля ще че се стигне до късните рундове.“, завърши Кавана.

Цялото интервю с Кавана можете да гледате тук:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.