Начало ММА Кейн Веласкез се завръща в клетката срещу страховит съперник
0

Кейн Веласкез се завръща в клетката срещу страховит съперник

Кейн Веласкез се завръща в клетката срещу страховит съперник
0

Бившият шампион в тежка категория Кейн Веласкез е на път да финализира сделка за двубой в Октагона. „Brown Pride“ най-вероятно ще направи завръщането си на събитието UFC on ESPN 1, което ще се проведе на 17-ти февруари във Финикс, Аризона.

Според BJPenn.com Веласкез най-вероятно ще се изправи срещу тежкия удряч Франсис Нгану. Мексиканският боец не е стъпвал в клетката от повече от две години. За последно той победи с ТКО в първия рунд Травис Браун на UFC 200. Въпреки, че не се е състезавал от дълго време, боецът поддържа формата си заедно с настоящия шампион в полутежка и тежка категория Даниел Кормие в Аmerican Kickboxing Academy.

Франсис Нгану се завърна към победите с нокаут над Къртис Блейдс в първия рунд на UFC:Beijing преди по-малко от месец. Преди този зрелищен нокаут камерунският боец бе в серия от две поредни загуби.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".