Начало ММА Кевин Лий крайно разочарован от представянето си

Кевин Лий крайно разочарован от представянето си

Кевин Лий крайно разочарован от представянето си
0

Кевин Лий (17-4) описа загубата си от Ал Якуинта на „UFC Fight Night Milwaukee“ като „спечелен мач, който е загубил“.

Лий претърпя второ поражение в кариерата си от 31-годишния Якуинта – първото на „UFC 169“ през 2014г.

И двата пъти Лий отстъпи след единодушно съдийско решение, а след двубоя 26-годишният американец бе видимо недоволен от себе си и грешките, които е допуснал.

„Чувствам се опустошен и засрамен. В този спорт дъното може да е много дълбоко, но ще се оправя. Занм, че едва ли ще получа нов шанс срещу Ал, но той е един от най-добрите в бизнеса. Ще видим какво ще стане.

Може би ментално загубих битката, но няма място за оправдания. Лагерът ми бе чудесен, справих се превъзходно със килограмите.

Всичко беше наред. Бях сигурен, че първите три рунда са мои, но после се отдръпнах в най-неподходящия момент. Това са изцяло тактически грешки и боец като мен не би трябвало да ги прави, затова съм толкова разочарован най-вече от себе си.

Може би е време за промяна. Знаех го още преди една година, но съм голям инат. Затова ще направя възможно най-много подобрения в играта си и най-вероятно ще премина в полусредната категория“, заяви Лий и добави, че тази загуба е по-тежка от битката му с Тони Фъргюсън за временната титла в лека категория.