Начало Видео Якуинта с нова победа над Кевин Лий (ВИДЕО)

Якуинта с нова победа над Кевин Лий (ВИДЕО)

Якуинта с нова победа над Кевин Лий (ВИДЕО)
0

Кевин Лий (17-4) не успя да вземе своя дълго чакан реванш от Ал Якуинта (14-4-1) и отново трябваше да види как вдигат ръката на „Разярения Ал“.

След като Якуинта спечели първата среща през 2014г. с единодушно решение, сега отново трябваше съдиите да определят победителя след 5 рунда.

Решението пак беше единодушно – 48-47, 48-47 и 49-46 в полза на 31-годишния американец.

Главното събитие на „UFC Fight Night Milwaukee“ започна по-добре за Якуинта, който намери добре Лий с лакът и силен десен, което накара 26-годишния америкнец да открие лцието си.

Лий отговори с няколко прави удара също в лицето на противника, а след това пусна и ритниците в действия.

Вторият рунд започна по-силно за Лий, който успя да свали на земята Якуинта и да го малтретира откъм гърба. Якуинта обаче показа добра „граунд“ защита и се измъкна сравнително невредим две минути преди края на рунда.

Ал продължи да залага на боя от стойка и в третия рунд нещата се изравниха благодарение на левите му прави, но рунда така, както започна предишния – Лий повали Якуинта и макар и да не успя да го довърши, запази позицията си до края на рунда.

Четвъртият и петия рунд заслужено отидоха на сметката на Якуинта, който на няколко пъти се измъкна от „тейкдаун“ на Лий и в същото време играта му от стойка носеше страшно много беди на „Феномена“, който започна да остава без въздух, а „Разяреният Ал“ продължаваше да нанася по-сериозните и точни удари и ритници, което заслужено му донесе победата.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЛАВНАТА КАРТА:

Категория петел

Роб Фонт – Серхио Петис (Победа за Фонт чрез съдийско решение)

Лека категория

Джим Милър – Чарлз Оливейра (Победа за Оливейра в първи рунд чрез „събмишън“)

Едсон Барбоса – Дан Хуукър (Победа за Барбоса в трети рунд чрез технически нокаут)

Ал Якуинта – Кевин Лий (Победа за Якуинта чрез единодушно съдийско решение)