Начало ММА Кевин Лий: Мястото ми в полусредна категория е в топ 5

Кевин Лий: Мястото ми в полусредна категория е в топ 5

Кевин Лий: Мястото ми в полусредна категория е в топ 5
0

Американският боец Кевин Лий (18-6) ще направи завръщане в октагона на UFC този уикенд. На 28-ми август той ще се изправи срещу Даниел Родригес като част от основната карта на UFC Vegas 35.

За 28-годишният Лий това е първи двубой от 2020-та година насам. Той заема 11-та позиция в леката категория и никога не е влизал в топ 10, но в часовете преди битката си в полусредна категория демонстрира високо самочувствие.

„Чувствам, че съм във форма за топ 5. Така че това ще бъде една от онези битки, с които да покажа разликата и това, което притежавам“, коментира боецът пред „The ​​MMA Hour“.

Американецът, който само след седмица ще навърши 29 години, посочва, че внимателно е следил конкуренцията в новата дивизия.

 „Гледах през цялото време и не виждам никой близо до мен. Не виждам никой, който може да предложи, това, което мога аз. Никой, който да има уменията ми и да предложи всичко това в пакет“, показа увереност Лий.

Първата позиция в полусредна катагероия в UFC се държи от Камару Усман. Лий му отдаде уважение.

„Усман е велик шампион. Но не мисля, че досега се е сблъсквал със сериозно предизвикателство от никой. Аз съм тук точно, за да му дам това предизвикателство“, посочва боецът.