Начало Бокс Пакиао не изключи възможността за реванш с Угас

Пакиао не изключи възможността за реванш с Угас

Пакиао не изключи възможността за реванш с Угас
0

След като самият Йорденис Угас сподели, че не би имал нищо против да се срещне отново с Мани Пакиао, сега и филипинецът обяви, че не изключва възможността за реванш с кубинеца.

35-годишният кубинец победи Пакиао чрез единодушно решение, като след загубата Мани обясни, че не е сигурен как точно и дали ще продължи кариерата си. Няколко дни по-късно, 42-годишната легенда призна, че не е изключено и да поиска реванш от противник, който „познава прекалено добре“.

„Да, може и да се върна през януари“, обясни Пакиао.

„Знам, че ако искам, мога да взема реванш. Просто трябва да говоря с Ал хеймън. Това не е проблем, но ще си помисля хубаво. Все още не могада повярвам, че един от най-лесните ми съперници ме победи“, разкри филипинецът.

Пакиао, който е сенатор в собствената си държава, не крие амбициите си да се кандидатира за президент на следващите избори. Евентуална кампания би започнала чак през февруари, което означава, че политическата му кариера няма да му пречи.

„За цялата ми кариера мога да кажа, че Угас бе един от най-лесните боксьори. Той има един стил на бокс и трябваше да се движа доста по-свободно и лесно по ринга…

„Виждали сте ме как се бия и как се придвижвам. Срещу него обаче не можах, имах проблеми с краката. Не трябваше да го оставям да ме докосне“, добави „Пак-Ман“.