Начало Бокс Угас готов да даде реванш на Пакиао

Угас готов да даде реванш на Пакиао

Угас готов да даде реванш на Пакиао
0

Шампионът на WBA в полусредна категория – Йорденис Угас, записа най-славната победа в профи кариерата си, когато надви Мани Пакиао. Кубинецът, който замести Ерол Спенс само 11 дни преди битката, показа че изобщо не е случаен и с право се нарича световен шампион.

Въпреки че мнозина го отписваха и не му даваха големи шансове срещу Мани, кубинецът не се стресира от голямата сцена и сюрпризира болшинството фенове и специалисти. Угас дори заяви, че ако Пакиао пожелае реванш, то той ще го получи безусловно.

„На 200% ще му дам реванш“, сподели шампионът.

„Мани е легенда на спорта и велик боксьор. Ако някой заслужава реванш, то това е легендата Мани Пакиао. Искам отново да му благодаря за това, че бяхме на един ринг по едно и също време.

„Мани е икона, един от най-добрите за всички времена. Не може да не го уважваш. Винаги съм се старал да бъда като него. Не просто като боксьор, а и като човек“, добави 35-годишният Угас.

До този момент все още не е ясно какво е бъдещето на 42-годишния филипинец. Още прди сблъсъка със Спенс да пропадне, много хора вярваха, че това ще е последният мач на Мани, без значение изхода от него.

На пресконференцията след мача Пакиао заяви, че и той самият не знае дали ще продължи да се бие или ще окачи ръкавиците.