Начало ММА Кевин Лий: Трябва ми повече бразилско джу-джицу
0

Кевин Лий: Трябва ми повече бразилско джу-джицу

Кевин Лий: Трябва ми повече бразилско джу-джицу
0

Кевин Лий ще тренира повече бразилско джу-джицу след загубата от Чарлс Оливейра.

Късно снощи американецът допусна своята четвърта загуба в последните му шест битки в клетката. Той бе отказан от Чарлс Оливейра в главната битка на UFC Бразилия с „гилотина“ във третия рунд.

„Повече джу-джицу със сигурност. Продължавам да губя от задушаващи техники. Тези момчета не ме задушават, аз сам се задушавам. Трябва да разбера защо“, заяви Лий, който загуби три от четири битки от задушаващи техники.

Лий, който не успя да влезе в категория преди тази среща, планира да остане при 70-килограмовите, но не планува да се завърне скоро в клетката.

„Мисля, че „лека“ категория е моята. Трябва просто да оправя някои неща. Избързах с тази битка. Трябва да преоценя някои неща. Лагерът ми беше страхотен. Треньорите ми направиха правилните неща, но аз не ги послушах. Може да ми трябват няколко години“, добави 27-годишният боец.

Вижте цялото интервю на Лий тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".