Начало ММА Оливейра няма спирка! Гилотина за край на галата в Бразилия

Оливейра няма спирка! Гилотина за край на галата в Бразилия

Оливейра няма спирка! Гилотина за край на галата в Бразилия
0

Чарлс Оливейра спечели първото си главно събитие на UFC срещу Кевин Лий. Бразилецът беше на висота в два спиращи дъха рунда и заключи успешна гилотина в началото на третия.

Седмата поредна победа на Оливейра сложи край на вълнуваща вечер в Бразилия със събитието UFC Fight Night 170. Липсата на публика и 16-те хиляди празни места заради опасността от разпространение на COVID-19 бяха единственият неприятен нюанс в шоуто.

„До бронкс“ показа отлична игра в партер, а единствено финалните моменти от първите два рунда бяха за Лий. В края на втората част американецът взе топ контрола и заби опасни удари с лакът и солидни десни. И двамата бойци играха много достойно за главен мач за разлика от Израел Адесана и Йоел Ромеро преди седмица. Важна подробност е, че Лий не успя да влезе в категорията си и ще бъде глобен.

С атрактивния успях Чарлс Оливейра дава сериозна заявка за претендентско място в леката дивизия. Мигове след гилотината той пожела да се бие с победителя от мача Хабиб Нурмагомедов – Тони Фъргюсън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.