Начало ММА Махачев недоволства, че Лий не го е избрал за съперник

Махачев недоволства, че Лий не го е избрал за съперник

Махачев недоволства, че Лий не го е избрал за съперник
0

И двамата бойци искат сблъсък помежду си, но за момента не могат да го направят реалност.

Сагата между бойците Кевин Лий и Ислам Махачев няма край. Дагестанецът атакува американския боец в социалните мрежи след като тези дни стана ясно, че Лий ще спори с Чарлз Оливейра в клетката на събитието UFC Fight Night 170, което ще се проведе на 14 март в Бразилия.

„Толкова много приказки, а накрая избра лесен път за бягство“ , написа Махачев в репост на новината за сблъсъка в Twitter.

Интересното е, че в началото на годината именно Кевин Лий обяви, че иска сблъсък с Махачев. Бившият претендент за титлата в лека категория и настоящ номер 8 в ранглистата, афишира в социалните мрежи, че е  готов да се срещне с дагестанеца в клетката, но явно това няма да се случи скоро.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".