Начало Senshi Богдан Шумаров се завръща на ринга на SENSHI 5 с позната категория (ВИДЕО)

Богдан Шумаров се завръща на ринга на SENSHI 5 с позната категория (ВИДЕО)

Богдан Шумаров се завръща на ринга на SENSHI 5 с позната категория (ВИДЕО)
0

Богдан Шумаров се завръща на ринга на бойното зрелище SENSHI 5. Един от най-перспективните родни кикбоксьори ще участва в една от 9-те срещи, които феновете на бойните спортове ще могат да наблюдават на 22-ри февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

Контузия провали планираната битка на Шумаров през месец октомври 2019-та от същата веригата, но сега той е напълно здрав и готов да се завърне в игра. Състезателят на варненския клуб „Боил“ има вече две участия на SENSHI и в двете излезе като победител. Първата от тях е срещу Иван Тимков от Украйна, а при следващото си участие в бойната верига българинът надделя над Иляс Букаюа, който е възпитаник на легендарния Петер Артс.

  • ВИДЕО от участието на Богдан Шумаров на SENSHI 1 – ТУК
  • ВИДЕО от участието на Богдан Шумаров на SENSHI 2 – ТУК

Този път Шумаров ще атакува позната за него категория – до 75 килограма.

Именно на тези килограми талантът записа дебютната си победа на SENSHI, при това с нокаут, над Тимков преди 12 месеца. За второто издание от професионалната верига Шумаров слезе на 72,5 килограма. Въпреки че е едва на 23 години, зад гърба си има десетки медали от национални и международни турнири по кикбокс и муай тай.  Гордее се с балкански и световни титли по муай тай и кикбокс при аматьорите, но и Европейски пояс при професионалистите – на WAKO Pro в стил К-1, категория до 71, 800 кг.

SENSHI 5 обещава на зрителите отново на ринга да се качат едни от най-големите имена в сферата на бойните спортове и изкуства като кикбокс, муай тай и карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU), където са позволени удари в главата, с лакти, прехвърляния.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лева.