Начало ММА „Киборга“ ще чака поне две години за реванш
0

„Киборга“ ще чака поне две години за реванш

„Киборга“ ще чака поне две години за реванш
0

Аманда Нунеш сложи край на господството на Крис „Сайборг“ при най-тежките в женските дивизии и не смята да дава незабавен реванш на сънародничката си. Двете се изправиха една срещу друга на UFC 232 в Калифорния и Нунеш стигна до нокаута след 51 секунди тежки размени и стана първата жена в историята на организацията, която държи две титли в различни категории едновременно. След 13 години без загуба, експерти и фенове смятат, че „Киборга“ трябва да получи незабавен реванш, но Дейна Уайт и Нунеш не мислят така.

„Крис не искаше да ме чака една година. Сега не мисля, че тя ще иска да се бие с мен, защото този път ще искам две години, за да се подготвя за нея. Тя не беше доволна от това, че исках една година за подготовка и не искаше да ме чака. Точно сега обаче искам две години, за да се подготвя за нова битка с нея. Смятам да защитя титлата си в категория петел. Ще защитя титлата и ще видим какво ще се случи, но не мисля, че тя ще ме чака две години.“, сподели двойната шампионка Нунеш.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".