Начало ММА Край на сагата: Уудли срещу Усман на 2-ри март

Край на сагата: Уудли срещу Усман на 2-ри март

Край на сагата: Уудли срещу Усман на 2-ри март
0

Шампионът на UFC в полусредна категория – Тайрън Уудли, ще защитава титлата си срещу Камару Усман. Това слага край на всички спекулации и официално отхвърля информациите, че претендент за пояса ще бъде Колби Ковингтън.

Бойците са подписали договорите и мачът ще бъде част от галата UFC 235 на 2-ри март в Лас Вегас, твърди „ESPN“.

Уудли (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC) вече защити 4 пъти титлата си от 2016-та до сега. За последно го стори срещу Дарън Тил миналия септември.

Мнозина сочат Камару Усман (14-1 MMA, 9-0 UFC) за бъдещето на категорията. Нигериецът е в серия от 13 поредни победи, но сега му предстои най-тежкото изпитание. Преди дни той публикува снимка с подписано споразумение за сблъсък срещу Уудли на UFC 235, но подписът на шампиона липсваше.

Впоследствие „T-Wood“ обвини Усман в лъжа и провокация. Явно все пак двете страни са изгладили различията си, а ако не са… ще го сторят по мъжки – в клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.