Начало Бокс Тайсън Фюри пее и танцува в съблекалнята (ВИДЕО)

Тайсън Фюри пее и танцува в съблекалнята (ВИДЕО)

Тайсън Фюри пее и танцува в съблекалнята (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри не изневерява на типичния си стил и през 2019-та. Бившият световен шампион в тежка категория бе заснет как пее и танцува в съблекалнята.

Краля на циганите е в компанията на своя треньор Бен Дейвисън и хора от щаба. Специалистът публикува любопитен видео клип. Всички са в добро настроение и се забавляват по британски, а Фюри демонстрира своите танцови способности.

Парчето, което звучи, е „Return of The Mac“ на Марк Морисън:

„Навярно ще кажете, че се подготвяме по-различно от останалите“, пише Дейвисън.

Наставникът на Тайсън Фюри (27-0-1) направи чудеса с боксьора през последната година. Успя да вкара дебел депресиран мъж в релсите, резултатите са на лице.

Британецът отново е сред елита и заслужава мач за световната титла на Антъни Джошуа.

Двамата запяха с пълно гърло друга класика – „American pie“, по време на пресконференцията им на 1-ви декември 2018-та. Минути след равенството с Дионтей Уайлдър в САЩ, Краля на циганите внесе позитивни емоции сред журналистите.

Дори ги подканваше да се включат.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.