Начало ММА Претендент захапа здраво Уудли на пресконференция

Претендент захапа здраво Уудли на пресконференция

Претендент захапа здраво Уудли на пресконференция
0

Шампионът на UFC в полусредна категория – Тайрън Уудли, стана обект на здрави словесни нападки от Камару Усман. „T-Wood“ (19-3-1 MMA, 9-2-1 UFC) е известен с пиперливия си език, но този път претендентът се изсили.

Вербалната атака бе по време на пресконференция, съпътстваща подготовката за бойното шоу UFC 235.

„Няма да се напъна и на 30 процента срещу теб. Когато ме удряш, дори няма да се дърпам. Ще ти отвръщам с юмрук, мога да го правя цяла нощ“

Уудли не му остана длъжен:

„Аз съм менторът ти. В момента говориш на ментора си. Не виждам човек в категорията, който може да направи казаното от теб. И ти не можеш“

Усман (14-1 MMA, 9-0 UFC) е крайно мотивиран да продължи с победния си марш. Двамата излизат един срещу друг след месец в Лас Вегас за титлата в полусредна категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.