Начало Видео Клариса Шийлдс спечели ММА дебюта си (ВИДЕО)

Клариса Шийлдс спечели ММА дебюта си (ВИДЕО)

Клариса Шийлдс спечели ММА дебюта си (ВИДЕО)
0

Многократната световна шампионка в три категории и двукратна златна медалистка от олимпийски игри – Клариса Шийлдс, впечатли ММА обществото, печелейки своя професионален дебют в смесените бойни изкуства.

Американката се справи с Бритни Елкин в главното събитие на събитието „PFL 4“, което се състоя през изминалата нощ в Ню Джърси, САЩ.

26-годишната боксьорка направи силна заявка и за бъдещата си ММА кариера, успявайки да спечели чрез технически нокаут в третия рунд.

Очаквано, Елкин контролираше нещата на земята, но в крайна сметка боксовите умения на Шийлдс ѝ помогнаха да намери слабото място на съперничката ѝ.

Първият рунд бе равностоен, като Елкин се стараеше да избегне играта в стойка. Във втората част Шийлдс тръгна агресивно, но отново се оказа на земята. Елкин, която притежава кафяв колан по бразилско джу джицу, така и не успяваше да довърши противничката си, която на няколко пъти демонстрира добра защита.

Така дойде и третия рунд, в който ръцете на боксьорката най-накрая си казаха думата и тя успя да намери Елкин с добра комбинация, сваляйки я на земята. Последваха още тежки удари към повалената Елкин, които не оставиха друг избор на рефера, освен да прекрати срещата.