Начало Видео Спиращият дъха нокаут на Гейджи над Барбоса (ВИДЕО)

Спиращият дъха нокаут на Гейджи над Барбоса (ВИДЕО)

Спиращият дъха нокаут на Гейджи над Барбоса (ВИДЕО)
0

Джъстин Гейджи записа пореден зрелищен нокаут в кариерата си на събитието UFC on ESPN 2 на 30-ти март, 2019-та. Той нокаутира опитния боец Едсън Барбоса още в първия рунд с безмилостно дясно кроше и така записа 17-та победа с КО в 22 битки.

Гейджи започна битката агресивно и пресираше съперника си от самото начало. Едсън бе принуден да отстъпи назад и встрани при една от атаките на Джъстин, но точно тогава бе уловен с поледния сантиметър от десния юмрук на Гейджи и това бе напълно достатъчно, за да се случи нокаута. Барбоса се просна на земята, а реферът сложи край на битката още на момента.

След по-малко от 10 дни Гейджи ще се изправи пред поредното голямо предизвикателство в кариерата му. Той ще спори с друг майстор на нокаутите, Тони Фъргюсън, за временния пояс в лека категория. Двамата ще оглавят събитието UFC 249, което ще се проведе в Джаксънвил, Флорида, а екипът на Boec.bg ще отразява резултатите от всяка среща от бойната карта.

Вижте смразяващия кръвта нокаут на Гейджи:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".