Начало Видео Най-впечатляващите нокаути на „Черния звяр“ (ВИДЕО)

Най-впечатляващите нокаути на „Черния звяр“ (ВИДЕО)

Най-впечатляващите нокаути на „Черния звяр“ (ВИДЕО)
0

Дерик Люис ще посрещне шведа Илир Латифи в тежка категория само след няколко часа на събитието UFC 247. Битката им ще бъде част от основната бойна карта на галавечерта и е една от най-очакваните от феновете на ММА. „Черния звяр“ представлява опасност за всеки боец от тежката категория и може да запише нокаут по всяко време от двубоя. Той държи победи над имена като Александър Волков, Франсис Нгану, Габриел Гонзага, Травис Браун, а в средата на миналата година надделя и над сънародника ни Благой Иванов в изключително оспорван сблъсък.

Американецът е известен с експлозивния му стил и тежките му ръце. Той има цели 18 професионални победи с нокаут, 10 от които са се случили в клетката на UFC. Това постижение го прави боеца най-много победи с КО в историята на тежката категория на организацията. В 6 свои битки си е гарантирал бонуси с невероятни изпълнения в октагона, а през 2018-та печели наградата за най-впечатляващо връщане в двубоя, когато в последния трети рунд нокаутира Александър Волков.

Вижте зрелищните изпълнения на „Черния звяр“ и разберете защо не трябва да изпускате и секунда от неговите битки:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".