Начало ММА Колега на Макгрегър: Уискито му не струва
0

Колега на Макгрегър: Уискито му не струва

Колега на Макгрегър: Уискито му не струва
0

Най-добрият боец на Ливърпул и номер три в ранглистата на UFC в полусредна категория, Дарън Тил, поиска парче от Макгрегър и обиди най-новото му бизнес начинание.

В последния си двубой Тил загуби от шампиона в дивизията Тайрън Уудли през септември, 2018 г. Англичанинът бе отказан във втория рунд със задушаваща техника, но мераците му за големи двубои не са си отишли след пердаха от шампиона. Той иска да напълни футболния стадион „Анфийлд“ в родния му град за двубой с бившия шампион в две категории.

“ Proper 12 не струва. Искам Макгрегър през април. Може и да се случи през март в Лондон, може и във Вегас.“, каза с усмивка на уста младият Тил пред iFL TV.

„Много хора сигурно ще ме мразят за това изказване, но това е в което вярвам и за което мечтая. Не ми пука какво мислят всички. Ако Конър не дойде на Анфийлд, тогава може и да го направим на Кроук Парк в Ирландия“, завърши Тил.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.