Начало ММА Колко е взел Сейнт Пиер за дебюта си в UFC? (ВИДЕО)
0

Колко е взел Сейнт Пиер за дебюта си в UFC? (ВИДЕО)

Колко е взел Сейнт Пиер за дебюта си в UFC? (ВИДЕО)
0

Макар и да сложи край на кариерата си като един от най-богатите бойци в ММА, Джордж Сейнт Пиер не винаги е прибирал големи суми за участията си в UFC.

За 13 години канадецът често беше в главния двубой на суперскъпи гала-вечери, участва в купища реклами и филми, с което заслужено заработи милиони. Хонорарът на Сейнт Пиер за първия му двубой под егидата на UFC обаче е бил скромните 3000 долара, припомни си самият той. През януари 2004 г. бъдещият член на „Залата на славата“ излиза в октагона срещу Каро Парисян на UFC 46. Макар и да е обещаващ атлет с 5:0 в канадски ММА организации, той е далеч от големите пари, като участниците в главното събитие Витор Белфот и Ранди Котюр вземат по 100 000 долара всеки. За негово щастие, освен хонорарът от 3000 долара, Сейнт Пиер печели двубоя и получава още толкова, като прибира общо 6000 долара.

Сега канадецът се върна назад във времето и си припомни тази история, споделяйки я с последователите си в социалните медии.

„Първият ми мач в UFC на UFC 46 през 2004 г. Хонорарът ми беше 3000 долара плюс 3000 за победата, а всички очакваха да загубя!“, написа Сейнт Пиер към видео от двубоя, което сподели.