Начало ММА Конго към шампиона Бейдър: Давай титлата, или ще те пребия
0

Конго към шампиона Бейдър: Давай титлата, или ще те пребия

Конго към шампиона Бейдър: Давай титлата, или ще те пребия
0

Бившият боец на UFC Чейк Конго бе един от победителите на изминалата бойна гала вечер Bellator 216 в Ънкъсвил, Кънектикът. Конго надви непобедения до този момент Витали Минаков и изпрати съобщение до настоящият шампион на организацията в тежка категория Раян Бейдър:

„Представих се страхотно. Току що победих Витали Минаков. Въпросът е – къде ми е коланът? Искам да кажа нещо на Раян. Където и да си, дай ми колана и ще бъде лесно за теб, ако не искаш, ще те пребия“, каза Конго на пресконференцията след гореспоменатото събитие.

Минаков бе тежък фаворит в битката срещу Чейк в реванша им. Двамата се срещнаха за първи път през 2014-та, когато Минаков беше шампион на Белатор. Руснакът защити успешно титлата си тогава с единодушно съдийско решение. По-късно тя му бе отнета от организацията и през януари Бейдър стана новия шампион. Според Конго, Минаков никога не е губил пояса и щом той го е победил, значи заслужава поне битка за титлата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.