Начало ММА Конър дава пресконференция в Москва този четвъртък

Конър дава пресконференция в Москва този четвъртък

Конър дава пресконференция в Москва този четвъртък
0

Конър Макгрегър ще даде пресконференция в родината на своя голям враг – Хабиб Нурмагомедов. Ирландецът ще говори пред медиите този четвъртък (24 октомври) в Москва.

Конър ще разкрие подробности около своето официално завръщане в октагона. През пролетта нокаутьорът се отказа от професионалния спорт, но преди месец заяви, че отново е намерил вдъхновение.

Снимка: БТА

Преди седмица Макгрегър качи снимка на своята виза в Twitter. До момента не е участвал на събитие в най-голямата по територия държава. Наскоро той пусна на руския пазар своето уиски и се очаква да го рекламира на пресконференцията, твърди MMA Junkie.

Най-популярният боец в социалните мрежи изглежда не е притеснен, че името му е замесено в дела. Наближава заседанието по случая с ударения възрастен човек в пъб, а за втори път жена го обвини в сексуално насилие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.