Начало ММА Конър и Порие генерираха приход от $142 милиона!
0

Конър и Порие генерираха приход от $142 милиона!

Конър и Порие генерираха приход от $142 милиона!
0

Сблъсъкът между Конър Макгрегър и Дъстин Порие е генерирал приход в размер на 142 милиона долара! Това е сумата, до която са достигнали бойците от UFC 264. Тя идва от платените канали в САЩ и по света, както и от билетите, които са били закупени за събитието в Лас Вегас.

Изчисленията показват, че шоуто, завършило със счупването на левия глезен на „Ноториъс” в края на първия рунд”, е било заплатено от 1.8 милиона души по цял свят. 1.3 от тях са били в САЩ, докато останалите 500 хиляди са от други страни.

Сумата за излъчване на галавечерта бе поставена в порядъка на 69.99 долара. Това означава 125.982 милиона долара. Отделно са били продадени билети за залата на стойност от $15.8 милиона, което прави близо 142 милиона долара приходи от зрители по цял свят.

Интересът към третия сблъсък на Конър и Порие е значителен. Той надхвърля втория им мач, който се проведе през януари и достигна 1.6 милиона платено телевизионно излъчване. Въпреки това, двамата не успяха да бият рекорда на Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов от 2018-а, който е закован на 2.4 милиона PPV.

Конър прибира пет пъти повече от Порие (ЗАПЛАТИ)