Начало ММА Конър Макгрегър и физическата му трансформация през годините (СНИМКА)

Конър Макгрегър и физическата му трансформация през годините (СНИМКА)

Конър Макгрегър и физическата му трансформация през годините (СНИМКА)
0

Една от легендите на смесените бойни изкуства – Конър Макгрегър демонстрира как тялото му се е променило през годините. Бившият двоен шампион на UFC и бъдещ член на Залата на славата на най-известната ММА верига в света сподели снимки от физическата му трансформация в периода 2015 – 2022 година.

В първия период (2015 година), Макгрегър регистрира най-бързия успех на боец в шампионски сблъсък, нокаутирайки Жозе Алдо за титлата в категория „перо“. Това се случва на 12 деквмри 2015 година в главния двубой на събитието UFC 194.

Втората снимка от 2017 година. Тя е направена месеци след като „Ноториус“ (Прословутия) нокаутира във втория рунд Еди Алварес в главния сблъсък на UFC 205. С това той се превръща в първия боец в историята на UFC, който държи титли в две различни категории едновременно, добавяйки и тази в лека категория.

Последната снимка е от 2022 година. В момента легендата се подготвя за завръщане в октагона. Ще бъде интересно дали ще продължи в лека категория или ще се качи в по-горна, с оглед физиката му.

Неговият общ баланс е 22 успеха и 6 поражения в ММА. Цели 20 от победите си той е постигнал преди финалния гонг (19 с нокаут и 1 след събмишън). През миналия сезон Макгрегър записа 2 поредни поражения от Дъстин Порие.