Начало ММА Чимаев промотира филм за успеха над Бърнс (ВИДЕО)

Чимаев промотира филм за успеха над Бърнс (ВИДЕО)

Чимаев промотира филм за успеха над Бърнс (ВИДЕО)
0

Хамзат Чимаев анонсира в социалните мрежи създаването на филм за най-важното около последния му сблъсък в октагона, а именно успеха над Жилберт Бърнс в главния сблъсък на събитието UFC 273.

„Последните 5 дни до UFC 273. Медиен ден, претегляне, намаляване на теглото, пресконференция, ден на битка и други“, написа Чимаев в профила си в Instagram, добавяйки трейлър от филма.

Чеченецът сподели в канала си в YouTube последните 5 дни преди, по време и малко след така чакания за него сблъсък със сериозен опонент, какъвто беше бразилския боец.

В лентата зрителите може да видят интересни моменти и коментари на боеца преди важните събития като претегляне, пресконференции, самата битка и т.н. Включен е и самият анализ на Чимаев за неговото представяне само минути след двубоя в съблекалнята.

Ето и целият филм за чеченската машина в ММА:

Чимаев до момента няма загуба в професионалната си кариера в ММА като е спечелил цели 11 битки от 11 възможни. От тях 10 е постигнал преди финалния гонг (6 с нокаут и 4 след събмишън).

Непобеденият боец изкочи с цели 8 позиции нагоре в класацията след успеха над „Дуриньо“ като вече заема 3-о място в полусредна категория.

Той дори предизвика претендент номер 1 – Колби Ковингтън за следващ сблъсък в октагона. Това той направи в социалните мрежи, споделяйки постер на евентуална битка между двамата.

Американски букмейкъри вече започнаха да приемат залози за евентуалния сблъсък Чимаев – Ковингтън като везните клонят към успех за американеца.

Евентуален успех над Ковингтън би позволил на Чимаев да се изправи в директен спор за шампионския пояс срещу настоящият носител – Камару Усман.

Именно към това се е насочил чеченецът като още в началото на тази година той обяви, че се надява да стигне до двубой с легендата още през тази 2022 година.