Начало ММА Конър Макгрегър: Никога няма да се пенсионирам, по-скоро ще умра

Конър Макгрегър: Никога няма да се пенсионирам, по-скоро ще умра

Конър Макгрегър: Никога няма да се пенсионирам, по-скоро ще умра
0

Конър Макгрегър не планира да се пенсионира скоро.

35-годишният Макгрегър изглежда е само на месеци от дългоочакваното си завръщане. „The Notorious“ беше принуден да отсъства, след като счупи крака си при загуба с технически нокаут от Дъстин Парие през юли 2021 г., но се възползва от свободното си време, като направи актьорския си дебют, където участва в „Road House“ заедно с Джейк Джиленхал.

„Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол сега, а преди се би с Рой Джоунс-младши. Тук имаме пример за възрастен човек, който е активен в спорта. Рой Джоунс, той също е по-възрастен боец, който беше пенсиониран от спорта. Защо се биха ? Промениха нивото на конкуренцията. Не без причина джиу-джицуто има турнири за ветерани и възрастни хора. Никога няма да се пенсионирам, по-скоро ще умра.

В интервю за TNT Sports, Макгрегър говори за бъдещето си в бойните спортове. 35-годишният Макгрегър вярва, че ще радва феновете с изявите си много, много години напред. 

Наясно съм с тялото си и ситуацията. Изисква се почивка и подходящо планиране. Няма да бъда 40-годишен, борейки се с 19-годишни. Те могат да ме предизвикат на битки, но имам много потенциални съперници. Имам много възможности, съперници, с които имам обща история, трилогии, втори битки, свежи битки. Много противници, които са на подобна възраст.“