Начало ММА Конър Макгрегър обеща пълно въздържание от алкохол

Конър Макгрегър обеща пълно въздържание от алкохол

Конър Макгрегър обеща пълно въздържание от алкохол
0

ММА звездата Конър Макгрегър даде сериозно обещание пред феновете си. Бившият шампион на UFC в две категории направи два мача през 2021 г., в които допусна загуби от Дъстин Порие.

Неговите почитатели напоследък са силно подразнени от постоянното качвате на снимки с алкохол в социалните му профили. Ирландецът, който има собствена марки уиски, често търпи критика за позирането с чаши.

Макгрегър качи поредна публикация със спиртни напитки само преди ден, но и с доста сериозно обещание – да се върне в октагона с цялата си отговорност и да зареже алкохола.

„Искам да кажа на моите бойни фенове, че ми е приятно да си пия напитките, но много скоро ще се потопя нопълно в тренировките и напълно ще изоставя прекрасните си творения. Само още 5 минути, мамо“, написа ирландецът в Instagram.

Конър се възстановява след счупването на крака, което се случи в последната битка с Порие. Очаква се той да влезе в подготвителен режим през месец април, а следващата му битка в леката категория да е през лятото. Предполага се, че той ще предизвика победителя от срещата между Джъстин Гейджи и Чарлс Оливейра, които ще се бият на 7-ми май в UFC 274.