Начало ММА Конър Макгрегър с уроци за живота

Конър Макгрегър с уроци за живота

Конър Макгрегър с уроци за живота
0

Най-популярният боец сред младите – Конър Макгрегър, сподели свои интересни възгледи. Ирландецът е следван от над 45 милиона потребители на всички социални мрежи.

Той често използва широкото си влияние чрез средствата за масова комуникация. Бившият двоен световен шампион на UFC публикува коментар на житейска мъдрост и го доразви:

„Колкото повече се лишаваш от нещо, толкова повече се приближаваш до него. Спри да се опълчваш на нещата, които не искаш в живота си и посрещни тези, които искаш да имаш“, гласи публикацията на популярна група за цитати в Туитър.

„Трябва да вникнем по-дълбоко. Чувството „да искаш“ води само до ново желание. Предпочитам това „да имаш“. Чувството на изобилие. Аз имам! Късмет на всички и Бог да ви благослови“, гласи посланието на Конър.

Той често се ползва със статута си на „Influencer“ – човек с влияние към голяма аудитория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.