Начало ММА Напрежението расте! Конър закъсня и нарече обидения Хабиб ”пу*ка”
0

Напрежението расте! Конър закъсня и нарече обидения Хабиб ”пу*ка”

Напрежението расте! Конър закъсня и нарече обидения Хабиб ”пу*ка”
0

Напрежението между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов не спира да расте преди двубоя помежду им. Ирландската звезда закъсня с близо 30 минути за втората официална пресконференция, а това обиди Хабиб. Руснакът не издържа на чакането, каза няколко думи пред журналисти и си тръгна преди да се е появил Конър.

“От петнадесет минути съм тук, а него го няма. Това е проява на неуважение. Той закъснява, а аз си имам график и не мога да се съобразявам с него. Вече е 15:00 часа и е време пресконференцията да започне, защото аз имам свои планове. Трябва да свалям килограми и да мисля за себе си. Защо да се съобразявам с него? Щом някой закъснява, вината не е моя. Свалянето на килограми винаги е трудно. В четвъртък е денят за сваляне на килограми, затова нямам време да чакам 30-40 минути. Пресконференцията е в 15:00 часа”, заяви Нурмагомедов, след което напусна залата.

Малко след това се появи Макгрегър. Ирландецът нарече своя опонент ”пу*ка”.

“Той знаеше какво да очаква. Как по-дяволите си предстяваше, че ще се случат нещата? Миналия път не каза нищо, така че не мога да разбера какво иска. Случват се и такива неща. Не съм го планирал. Опитах да дойда навреме. Закъснял само с няколко минути, за Бога. Тази пу*ка трябваше да ме изчака. Това е знак. Той просто не иска да бъде близо до мен, не иска да бъде пред тези хора. Той е уплашен, това е истината”, заяви Макгрегър.