Начало ММА Конър през смях: Oще един дагестанец на стероиди

Конър през смях: Oще един дагестанец на стероиди

Конър през смях: Oще един дагестанец на стероиди
0

Конър Макгрегър продължава вербалната атака към последния си съперник в клетката на UFC – Хабиб Нурмагомедов. Вчера ирландецът публикува в Туитър снимка на шампиона в лека категория и забулена с бяла бурка жена. След това се присмя на сънародниците на „Орела“ в организацията, които често биват хващани със стимуланти:

„Уaу, още един дагестанец хванат със стероиди. Двама от трима на снимката вече изгоряха“, написа Макгрегър и приложи популярно изображение.

„Този го спипват 3 пъти подред и вече е с доживотна забрана. Чудесна работа на хората от комисията. Няма как да се преглътне лицемерието“, гласи тектстът на Конър.

Вчера Руслан Магомедов получи пожизнена дисквалификация от UFC заради употреба на допинг. Той се провали 3 пъти на тестовете, което е прецедент за най-популярната верига.

По този начин – дагестанските бойци в нея вече са с един по-малко…

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.