Начало ММА Конър срещу Чандлър в полусредна категория тази година

Конър срещу Чандлър в полусредна категория тази година

Конър срещу Чандлър в полусредна категория тази година
0

Спекулациите около бъдещето на ирландската ММА звезда Конър Макгрегър продължават. Ирландецът не е влизал в клетката доста време, след като при последната си битка срещу Дъстин Порие получи фрактура на крака и не успя да продължи двубоя. Оттогава Конър се отдаде на вечни купони, проблеми и забавления, изглежда щастлив, но далеч от най-добрата си фирма. Мнозина вярват, че през 2023-а година Конър ще се появи отново в октагона, а потенциален негов опонент ще бъде Майкъл Чандлър.

Конър искаше да се бие в първата половина на тази година, но все още не е започнал да дава тестове на USADA, а заради масивната мускулатура, която демонстрира, мнозина заподозряха, че може би е използвал забранени субстанции.

Макгрегър и Чандлър ще бъдат треньори в TUF 31. Двамата ще тренират бойни атлети от края на май до средата на август. Битката им се очаква да бъде през септември.

За последно Макгрегър успя да спечели срещу Доналд Серони, след което претърпя две поражения от Дъстин Порие. Въпреки сериозната дистанция от битките през последните години, Конър все още не е казал „край“ на кариерата си в смесените бойни изкуства.

тагове: