Начало ММА Хваната с допинг излетя от UFC
0

Хваната с допинг излетя от UFC

Хваната с допинг излетя от UFC
0

Кариерата на Дуда Сантана в UFC приключи, след като беше хваната със забранени стимуланти.

Мениджърът на бразилската състезателка в категория “петел” Алекс Дейвис потвърди, че тя е дала положителна проба в извънсъстезателен период през февруари. За провинението си Сантана получи 2-годишно наказание, като от UFC са я освободили.

“Тя е много бедна и е купила хранителни добавки от съмнително място. И се оказа, че са замърсени със забранени вещества. Вярваме в това, че не го е направила нарочно, но трябва да спазваме правилата. Не сме обжалвали. Опитахме, но не успяхме да намерим първоизточника, тъй като тя беше изхвърлила част от добавките… Много е талантлива и ще се справи, няма да се откажем от нея”, каза мениджърът.

Сантана (3-1) има само един мач в UFC, като загуби в първия рунд от Бий Малечки през юни миналата година. След това се оттегли от два двубоя по “лични причини”.

Дуда Сантана стана популярно име в средите на UFC по-рано през годината, когато бойци от веригата ѝ дариха пари, тъй като цялото ѝ семейство остана без работа заради пандемията от COVID-19 и нямаха какво да ядат.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.