Начало ММА Кормие и Миочич имат място за третия си мач
0

Кормие и Миочич имат място за третия си мач

Кормие и Миочич имат място за третия си мач
0

Вече има яснота къде ще се проведе третият мач от сблъсъците между звездите в тежка категория на UFC Даниел Кормие и Стипе Миочич.

41-годишният американец е наясно, че времето му в октагона изтича и е готов да приключи след сблъсъка с хърватина. Говорейки за плановете около новия мач помежду им, „Ди Си“ се изпусна, че вече е договорено мястото на провеждането му.

„Знам, че живеем в шантави времена, всичко е различно и това е много далечна възможност. Но ми се струва, че както се движат нещата, преговорите и условията на мача, човече, дори мястото, на което ще се бием, за последния ми мач, това ще бъде идеално. По-хубаво не мога да си го представя. Ще бъде красиво“, каза Кормие в онлайн чат, организиран от Камару Усман.

Именно шампионът на UFC в полусредна категория изненадващо беше посочен от „Ди Си“ като възможен участник в подгряващите двубои.

„Както се движат нещата, с теб може да прекараме повече време заедно отколкото повечето хора. Със сигурност не можем да кажем ден и час все още, но изглежда с теб ще сме на едно парти“, вметна Кормие.