Начало ММА Кормие: Изгледах отново Блахович – Адесаня и стоя зад думите си

Кормие: Изгледах отново Блахович – Адесаня и стоя зад думите си

Кормие: Изгледах отново Блахович – Адесаня и стоя зад думите си
0

Даниел Кормие отговори на критиките към него за некоректен коментар. Феновете на смесените бойни изкуства скочиха на бившия двоен шампион на UFC, че е коментирал срещата Ян Блахович – Израел Адесаня твърде пристрастно.

Кормие не крие, че е добър приятел с Адесаня, но това не е повлияло на работата му.

„Изгледах отново мача. Не съм съгласен с критиките към себе си“, Даниел Кормие сподели в Twitter.

„Изслушах коментара си и отбелязвам моментите, в които Ян е успешен и тези, в които не е. За мен битката беше 2-2 преди последния рунд и все още го мисля.“

„Ян се хвана на много фалшиви удари и финтове, а грешката си е изцяло на Изи, че не се възползва от това“, написа Кормие.

Бившият боец и настоящ коментатор също отбеляза, че за него Джон Джоунс все още е най-добрият състезател в лека тежка категория.

Тепърва „Кокала“ ще се доказва при най-тежките. Все още не е дебютирал в новата дивизия, но се готви здраво.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.