Начало ММА Кормие вярва, че при победа Том Аспинал може да измести Стипе Миочич от UFC 309

Кормие вярва, че при победа Том Аспинал може да измести Стипе Миочич от UFC 309

Кормие вярва, че при победа Том Аспинал може да измести Стипе Миочич от UFC 309
0

Даниел Кормие смята, че доминиращото представяне на Том Аспинал на UFC 304 може да застраши Джон Джоунс срещу Стипе Миочич.

Временният шампион в тежка категория Аспинал се изправя срещу Къртис Блейдс на 27 юли в Манчестър, Англия. Междувременно шампионът в тежка категория Джоунс (27-1 MMA, 21-1 UFC) се очаква да направи първата си защита на титлата срещу Миочич (20-4 MMA, 14-4 UFC) на UFC 309 на 9 ноември в Ню Йорк.

Но ако Аспинал (14-3 MMA, 7-1 UFC) може да се справи точно с Блейдс (18-4 MMA, 13-4 UFC) и да отмъсти за единствената си загуба в октагона, която дойде поради нараняване, Кормие смята, че може да постави гаечен ключ в плановете на промоцията.

Можете ли да си представите, ако Том Аспинал просто изпепели Къртис Блейдс?“ Кормие каза в канала си в YouTube . „Ако Аспинал премине през Блейдс по начина, по който направи със Сергей (Павлович), хората почти ще си изгубят ума, настоявайки той и Джоунс да се бият. Ако Том успее да премине през тази битка и той е чист и изглежда доминиращ, може да има такова въстание на феновете, че UFC може да се наложи да направи Джоунс срещу АСпинал.“