Начало ММА Ковингтън: Кои са тези Чимаев, Масвидал, Леон?
0

Ковингтън: Кои са тези Чимаев, Масвидал, Леон?

Ковингтън: Кои са тези Чимаев, Масвидал, Леон?
0

Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън смята за абсурдно да има реванш за титлата между Камару Усман и Хорхе Масвидал, а в същото време обяви, че не планира да се бие с Леон Едуардс на UFC Fight Night 187 в Лас Вегас.

Нямам представа за какво става въпрос“, каза Колби, когато го попитаха за битката с Едуардс. „Кой е той изобщо? Дори не знам името му. Леон Скот? Колби Ковингтън има голям бизнес с плащане за гледане и няма намерение да се занимава с благотворителност за някой си Леон. Защото не може да се нарече по друг начин, освен благотворителност. Аз съм на върха, боря се с най-добрите в света и вече не се занимавам с благотворителност. Не съм виновен, че този човек, независимо как се казва, не се е борил две години и е станал без значение„, коментира „Хаос“.

Номер 2 в полусредна категория е убеден, че хората не се интересуват от реванш на Камару Усман и Хорхе Масвидал и искат да видят втора битка между Усман и Ковингтън.

Не разбирам защо Марти Фейкнюз и Уличният Юда се нуждаят от отмъщение. Шест дни, шест седмици, шест месеца, шест години – резултатът ще бъде същият. Хората не искат да го видят. Те се нуждаят от една битка – реванш между Марти Фейкнюз и Колби Ковингтън. Унищожих го в първата битка и той просто извади късмет. Сега бяга от мен с ужас, защото аз съм най-трудното предизвикателство за него в дивизията„, добави Ковингтън.

На въпрос за Хамзат Чимаев , който отпадна от дуела с Леон Едуардс, американецът отговори по обичайния си начин.

Кой е той? Как го нарекохте? Ками Заат? Кой е това? Никога не съм чувал за него. Казвате, че има три победи в UFC? Кой от най-добрите победи? Искате да говоря за човек, който не е победил нито един от силните противници? Имам четири шампиона в автобиографията си в последните четири битки, така че нека поговорим за истинския бизнес„, завърши Колби.