Начало ММА Ковингтън: Кой е този Чимаев?
0

Ковингтън: Кой е този Чимаев?

Ковингтън: Кой е този Чимаев?
0

Нoмер 1 в класацията на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън отговори на въпроса какво мисли за перспективите пред Хамзат Чимаев, който планира да се завърне в октагона през август.

Никога не съм чувал за него. Бил ли е някой от рейтинга? Не? Сега схващам. Той е едно от онези много момчета, около които се надува неоправдан шум„, каза Ковингтън.

Това е политиката и принципите на UFC в момента. И вече не става въпрос за доверие – не мога да кажа, че на UFC не може да се вярва, но начинът, по който те популяризират някои момчета, е по-скоро лоша шега. Разгледайте автобиографията ми. Бил съм няколко шампиона на UFC. Когато този човек излезе и победи няколко шампиона на UFC, тогава нека ми се обади и аз ще го сваля„, допълни боецът.

Ковингтън: Усман иска да се бие само с леки съперници

По-рано президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че Колби Ковингтън ще стане следващият съперник на действащия шампион в дивизията Камару Усман, а също така потвърди, че Хамзат Чимаев скоро ще пристигне в Лас Вегас, където ще започне подготовката за следващата битка.