Начало ММА Ковингтън настоява за депортирането на Абделазиз
0

Ковингтън настоява за депортирането на Абделазиз

Ковингтън настоява за депортирането на Абделазиз
0

Колби Ковингтън ще използва това, че е има симпатиите на американския президент Доналд Тръмп за да лобира пред него мениджърът Али Абделазиз да бъде депортиран от САЩ.

Агентът на Хабиб Нурмагомедов удари колегата си Ейб Кава миналата седмица, като му беше повдигнато обвинени в нападение.

„Първо, трябва да му кажете правилно името. Той се казва Али Абделаслийзи (от англ. sleazy – долнопробен, б. р.). Този долен тип е терористичен плъх. Няма граници, не мога да повярвам, че все още не е депортиран. В интерес на истината възнамерявам да звънна на Доналд Тръмп веднага след това интервю. За втори път този удря човек в лицето само в рамките на два месеца. Вече има две обвинения срещу него във Вегас. Не зная дали сте наясно, трябва да се поразровите малко, но срещу него има и обвинение в сексуално посегателство от служител в UFC, опитал се е да изнасили едно момиче по време на събитие. Питайте го него за тези неща. Човекът е завършен боклук и наистина се чудя защо не го депортират. Сигурно е издал всичките си приятели в Египет и ги е вкарал в затвора до живот и сигурно продължава да „снася“ информация, за да се разминава с такива обвинения. Той буквално е направил всичко възможно, без убийство, но не можем да сме сигурни. Страшен боклук е“, каза Ковингтън пред bjpenn.com.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.