Начало ММА Ковингтън разкри един от козовете си срещу Усман
0

Ковингтън разкри един от козовете си срещу Усман

Ковингтън разкри един от козовете си срещу Усман
0

Колби Ковингтън се връща към корените си в свободната борба по време на подготовката си за шампионския двубой с Камару Усман. Американецът разкри, че е привлякъл в лагера си борец от най-елитната лига на САЩ (NCAA), който е „бършел пода с Усман“.

„Знам, че Камару идва от D-II ниво на борбата, затова сега ми помага борец, който е бършел пода с него в гимназията. Неговото име е Пат Дауни. „, споделя бившият временен шампион в полусредна категория на UFC.

Скандалният боец добави, че Камару и Дауни са тренирали заедно в централата на щата Айова, където Джон Джоунс и Кейн Веласкес също са тренирали борба. В типично свой стил, Ковингтън заяви, че това ще бъде най-лесният двубой в кариерата му, защото опонентът му не бил достатъчно добър в нито една сфера на смесените бойни изкуства.

„По-добър съм от него навсякъде. Ще го нокаутирам за по-малко то три рунда. Брадичката му е слаба. Бил е свалян в много битки. Когато разбере, че не може да се бори с мен, ще бъде приспан и на 14-ти декември Колби „Хаоса“ Ковингтън ще се превърне в лицето на UFC.“, категорично заяви състезателят на American Top Team.

Източник: mmajunkie.com

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.